Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

NHL-stjärnan och blogg- profilen har gjort slut

Filip Forsberg och Jennifer Persson. Foto: INSTAGRAM
Filip Forsberg var en del av det svenska landslag som vann VM-guld i Köpenhamn tidigare i våras. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Forsberg spelar till vardags i Nashville Predators. Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA

En kärlekssaga är färdigberättad. 

NHL-stjärnan Filip Forsberg och bloggaren Jennifer Persson har gått skilda vägar. 

För två år sedan lämnade Jennifer Persson, 24, Sverige för att flytta över till Nordamerika och Nashville, där dåvarande pojkvännen Filip Forsberg är en av stjärnspelarna i NHL-laget Predators. Nu har paret beslutat sig för att separera. 

Persson, som är född och uppvuxen i Borlänge, har skrivit på sin blogg om beslutet

”Jag vet egentligen inte riktigt hur jag ska skriva detta. Men som många säkert redan har listat ut, så har jag och Filip valt att gå skilda vägar. Jag hoppas att ni kan vara respektfulla och snälla i detta och inte ställa en massa frågor, som många redan gjort”, skriver Persson. 

Forsberg och Persson gör slut

Persson menar att rollen som partner till en hockeystjärna gjort henne frustrerad. 

”Från min sida så känner jag att jag inte vill 'leva någon annans liv', om ni förstår vad jag menar. Att jag behövde anpassa hela mitt liv efter någon annan funkar helt enkelt inte för mig. På papper såg det kanske ut som att jag hade allt. Men pengar och materiella ting spelar ingen roll om man inte är lycklig. Kärlek och respekt är det enda som spelar någon roll, och får man inte det så funkar det inte”, skriver Persson. 

SportExpressen har sökt Persson för en kommentar, men hon refererar till sitt blogginlägg och säger sig inte ha något att tillägga. 

Har berättat tidigare

Persson har i den numera nerlagda SportExpressen-podcasten ”Jag är ingen hockeyfru” beskriver hur hon fått höra glåpord på grund av sitt förhållande med Forsberg. 

– Jag blir så jädra frustrerad. Jag är min egen person, jag är Jennifer, jag är inte en hockeyfru och jag är inte bara Filip Forsbergs flickvän, sa Persson i ett avsnitt av podcasten. 

– Det är så sjukt. När jag var ute på krogen och precis hade blivit tillsammans med Filip fick jag höra saker rätt i ansiktet. “Hockeyhora” eller “golddigger”. Är inte det helt sjukt?

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!