Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lehner: ”Jag vill få den respekt jag förtjänar”

Foto: JEFF MCINTOSH / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHN CROUCH/CAL SPORT MEDIA/CSM/ / JOHN CROUCH/CAL SPORT MEDIA/CSM/ REX FEATURES

Chicagomålvakten Robin Lehner säger till nhl.com att han kan tänka sig att förlänga sitt kontrakt med NHL-laget, men inte till vilket pris som helst.

– Vi får se vad som händer, men jag har gett rabatter hela mitt liv. Jag är inte heller någon som vill vara överbetald. Jag vill få den respekt som jag tror jag förtjänar, säger Lehner.

Svensken, som i juli i fjol skrev på för ett års spel med Chicago, kan bli kontraktslös i sommar. Kontraktet med Chicago var värt fem miljoner dollar.

Lehner: ”Många lag behöver målvakter”

– Vi får se vad som händer, men jag låter agenterna och (Chicagos sportchef) Stan Bowman lösa det, säger Lehner och fortsätter:

– Marknaden är ganska öppen – många lag behöver målvakter och ja, det är inte så många målvakter som finns tillgängliga den här säsongen.

Bowman sade tidigare i veckan att han inte har haft några samtal om kontrakt med Lehner eller andra spelare som kan bli tillgängliga, men att han är nöjd med Lehners spel under säsongen.

– Han är oöverträffad när det gäller att läsa spelet, säger Bowman.