Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Karlssons besked: Lämnar sin klubb

Erik Karlsson.Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: DENNIS SCHNEIDLER / USA TODAY SPORTS BILDBYRÅN

Erik Karlsson ser ut att ha bestämt sig. 

På Twitter kommer han med, vad som är svårt att tolka som något annat än, ett besked att han lämnar San Jose Sharks.

”Det var en jättebra tid som tog slut för tidigt”, skriver svensken.

NHL-säsongen slutade snöpligt för Erik Karlsson. Svensken lämnade den femte semifinalmatchen mellan hans San Jose Sharks och St Louis efter att ha känt av en gammal skada, och missade sedan den sjätte matchen – som St Louis vann och därmed gick till final. 

Karlsson trejdades från Ottawa Senators till San Jose i höstas, och 1 juli går hans kontrakt med den nya klubben ut. Den svenske backen är då fri att skriva på för vilken klubb han vill. 

– Jag har jobbat hårt i tio år i den här ligan för att vara i den position jag är. Jag har förtjänat det. Det är ett stort ansvar och ett stort beslut som ska fattas för mig personligen. Jag har inte riktigt tagit tag i processen än, har Karlsson sagt.

Erik Karlsson lämnar San Jose Sharks

Nu ser det dock ut som att 28-åringen har bestämt sig för att inte bli kvar i San Jose. På Twitter tackar han för sin tid i klubben.

”Tack till hela San Jose Sharks organisation, fansen och speciellt lagkamraterna. Det var en jättebra tid som tog slut för tidigt. Men vi skapade många fina minnen. Hela Bay area har inte visat upp någonting annat än klass och respekt mot mig och min familj. Tack”.

https://twitter.com/ErikKarlsson65/status/1131971900903530497