Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trejdas två gånger en dag (!) efter påstådda hoten

Foto: CHRIS SZAGOLA / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN / ACTION IMAGES

Stjärnan Mike Hoffmans färstmö, Monika Caryk, har enligt anklagelser trakasserat lagkamraten Erik Karlssons och hans fru Melinda under en längre tid.

Nu tvingas Hoffman bort från Ottawa Senators.

Via Twitter annonserar klubben att man bytt bort kanadensaren till San Jose Sharks – som i sin tur direkt trejdar honom vidare till Florida.

Den svenska hockeystjärnan Erik Karlsson har haft en omtumlande vår.

I mars förlorade han och frun Melinda sitt barn, och paret skrev känslosamt om tragedin i sociala medier.

Karlsson tog därefter några veckors paus från hockeyn, men kom tillbaka mot slutet av säsongen.

Trakasserade och hotade av lagkamratens fästmö

Den sista veckan har emellertid nya problem hopat sig för paret. Melinda Karlsson väljer nämligen att polisanmäla Eriks lagkamrat Mike Hoffmans fästmö, Monika Caryk.

Detta på grund av att Caryk under en längre tid ska ha trakasserat och hotat Melinda, och gått så långt som att ha hotat livet ur deras ofödda son.

Mike Hoffman och Monika Caryk.

"Jag lider med babyn som inte fick en chans eftersom Melinda tog smärtstillande varje dag”, skrev Caryk på Erik Karlssons tidslinje, men fick snabbt mothugg av Karlsson själv:

”Hur vågar du? Du har skapat fejkade konton och köpt hackade sådana i flera månader för att trakassera mig och min fru, men det här är lågt även för dig. Du är en vidrig person”.

Nu lämnar Mike Hoffman Ottawa

Kort efter bråket blev känt i media konstaterade agenten att någon av de båda stjärnorna måste lämna – och så blir också fallet. 

Erik Hoffman tredjes nämligen bort av Ottawa Senators till San Jose Sharks, i en deal som de offentliggjort under tisdagen via sin Twitter. Sharks verkar emellertid inte heller vara intresserade av Hoffmans tjänster, och trejdar honom direkt vidare till Florida.

https://twitter.com/senators/status/1009042729895018496?s=21