Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ida Björnstad och Mattias Ekholm har blivit föräldrar

Foto: / TV4
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Ida Björnstad och NHL-stjärnan Mattias Ekholm har blivit föräldrar.

Den förra TV4-profilen firade med att titta på kvalhockey mellan Mora och Leksand från sjukhussängen.

– Det är magiskt. Tänk att man kan känna så mycket kärlek till någon man inte träffat tidigare, säger Björnstad.

I somras avslöjade Ida Björnstad och Mattias Ekholm, som spelare i NHL-laget Nashville Predators, att de väntar barn tillsammans.

– Det är jättemycket glädje och tacksamhet att ha en liten bebis ihop och att bilda en familj på riktigt. Jag har äntligen hittat drömmannen i mitt liv och att få bilda familj tillsammans med honom och göra den här resan är magiskt, sa Ida Björnstad till SportExpressen då.

Nu meddelar den förra TV4-profilen att paret har blivit föräldrar.

Firade med Leksand-Mora

"Kan inte med ord beskriva hur stolta och tacksamma vi är! Vi har blivit föräldrar till en sockersöt liten pojke. William Ekholm Björnstad kom till världen så fort pappa hade landat på hemmaplan. Tack kroppen och tack livet för det största som går att få", skriver Björnstad på Instagram. 

När SportExpressen når paret ligger de i sjukhussängen i Nashville alla tre och tittar på SHL-kvalmatchen mellan Leksand och Ekholms förra klubb Mora.

– Ja, det ska börjas i tid, säger Ida Björnstad och skrattar.

– Det känns helt fantastiskt. Det här är större än allt annat jag varit med om.

Rädslan inför förlossningen

I podcasten "Jag är ingen hockeyfru" pratade Björnstad nyligen om hur Ekholms hockeykarriär kan gå ut över den då stundande förlossningen.

– Mattias kan missa födseln. Han måste med på en roadtrip som sammanfaller med vårt beräknade datum. Han kan vara på match i Florida och inte hinna tillbaka till barnet föds. Det gör mig sjukt frustrerad, sa Björnstad i podcasten.

– Det är en mardröm. En absurd situation.  

Men farhågorna besannades inte. Förlossningen krockade inte med någon NHL-match och Ekholm kunde vara med under dagen.

– Helt otroligt. Det är klart att det var nåt som följde med hela tiden, en rädsla att vara själv. Men jag tror att William ville att Mattias skulle vara med. Det känns som att det var meningen och jag är väldigt lättad och tacksam över det, säger Ida Björnstad.