Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅNFoto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
 Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Foto: ANN HEISENFELT / AP FR13069 APFoto: ANN HEISENFELT / AP FR13069 AP
 Foto: ANN HEISENFELT / AP FR13069 AP

Hyllas efter bilden: "Grymmaste fotot"

Publicerad

Den svenska hockeymålvakten Linus Ullmark har gift sig.

Det gjorde han iklädd målvaktsmask – och även fru Ullmark bar en sådan under ceremonin.

Paret la upp en bild på sig själva på Instagram, och fick mängder av glada tillrop för utstyrseln.

Linus Ullmark var en av SHL:s mest hyllade målvakter, innan han lämnade sitt Modo för ett par år sedan.

Flyttlasset gick då till NHL och närmare bestämt Buffalo Sabres – men där har det blivit skralt med speltid.

Första säsongen lirade Ullmark förvisso tjugo matcher i NHL, men i år har det nästan enbart blivit spel i farmarlaget Rochester Americans.

"Grymmaste bröllopsfotot"

På kärleksfronten verkar det emellertid gå bättre än på hockeyrinken för den talangfulla målvakten. Under lördagen gifte han sig tillsammans med Moa Wikman (numera Ullmark) – men det var inget vanligt giftermål.

De båda bar nämligen målvaktsmask under ceremonin, och det hela förevigades genom en uppmärksammad bild på Instagram. Där står paret iklädda var sin blåartat målvaktsmask, och flera personer hyllar herr och fru Ullmark i kommentarerna:

"Grattis! Grymmaste bröllopsfotot", skriver någon, och får medhåll av en annan:

"Men vad fint! Grattis till er båda"

Till bilden skriver Linus Ullmark:

"Mr. And Mrs. Ullmark. She's definitely a keeper!".

https://www.instagram.com/p/BVcZZZTne4W/?taken-by=lullmark
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag