Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hoppar av Playmakers efter kärleksuppbrottet

Ellinore De Silva och Pontus Åberg i Playmakers Foto: TV4
Pontus Åberg i Nashville Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Ellinore De Silva och Pontus Åberg var ett av paren i TV4-succén Playmakers.

Men paret kommer inte att återvända i säsong två – eftersom de har gjort slut.   

Ellinore De Silva var en av sex huvudrollsinnehavare i den första säsongen av Playmakers, dokusåpan som följer kvinnor som har förhållanden med svenska hockeyproffs i Nordamerika. Hon var då tillsammans med Pontus Åberg, Nashville Predators-stjärnan som imponerade i senaste Stanley Cup-slutspelet. 

LÄS MER: DÄRFÖR GÖR TV4 OM PLAYMAKERS EFTER SUCCÉSÄSONGEN

Men nu när andra säsongen är på gång, så saknas De Silva och Åberg i deltagarlistan. När SportExpressen hör av sig till De Silva förklarar hon varför.  

Playmakers-paret gör slut

– Jag ska inte vara med, vilket jag tyckte kändes bra, då jag och Pontus ändå har valt att gå skilda vägar, säger De Silva. 

I Playmakers berättade Åberg och De Silva om den relativt bryska inledningen på deras förhållande. Paret hade inte varit tillsammans i ett halvår ens när De Silva blev oplanerat gravid.

Fick barn efter fyra månader

– Det var en liten chock, men när hon skrev att hon ville behålla så sa jag att om hon ville göra det så skulle vi göra det. Det skulle bli bra vilket som, säger Åberg.

Åbergs uppflyttning till Nashville Predators kom efter att han gjort stor succé i AHL-laget Milwaukee Admiras. Han vann lagets interna poängliga med 52 pinnar, varav 31 mål.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!