Ellinore De Silva och Pontus Åberg i Playmakers Foto: TV4Ellinore De Silva och Pontus Åberg i Playmakers Foto: TV4
Ellinore De Silva och Pontus Åberg i Playmakers Foto: TV4
Pontus Åberg i Nashville Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅNPontus Åberg i Nashville Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Pontus Åberg i Nashville Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Hoppar av Playmakers efter kärleksuppbrottet

Publicerad

Ellinore De Silva och Pontus Åberg var ett av paren i TV4-succén Playmakers.

Men paret kommer inte att återvända i säsong två – eftersom de har gjort slut.   

Ellinore De Silva var en av sex huvudrollsinnehavare i den första säsongen av Playmakers, dokusåpan som följer kvinnor som har förhållanden med svenska hockeyproffs i Nordamerika. Hon var då tillsammans med Pontus Åberg, Nashville Predators-stjärnan som imponerade i senaste Stanley Cup-slutspelet. 

LÄS MER: DÄRFÖR GÖR TV4 OM PLAYMAKERS EFTER SUCCÉSÄSONGEN

Men nu när andra säsongen är på gång, så saknas De Silva och Åberg i deltagarlistan. När SportExpressen hör av sig till De Silva förklarar hon varför.  

Playmakers-paret gör slut

– Jag ska inte vara med, vilket jag tyckte kändes bra, då jag och Pontus ändå har valt att gå skilda vägar, säger De Silva. 

I Playmakers berättade Åberg och De Silva om den relativt bryska inledningen på deras förhållande. Paret hade inte varit tillsammans i ett halvår ens när De Silva blev oplanerat gravid.

Fick barn efter fyra månader

– Det var en liten chock, men när hon skrev att hon ville behålla så sa jag att om hon ville göra det så skulle vi göra det. Det skulle bli bra vilket som, säger Åberg.

Åbergs uppflyttning till Nashville Predators kom efter att han gjort stor succé i AHL-laget Milwaukee Admiras. Han vann lagets interna poängliga med 52 pinnar, varav 31 mål.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag