Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Hon önskade livet ur vår ofödda son”

Erik och Melinda Karlsson. Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA
Erik Karlsson är lagkapten i Ottawa Senators. Foto: TT NYHETSBYRÅN

I våras var Erik Karlsson och hustrun Melinda med om en tragedi då de förlorade sin son.

Nu har de polisanmält Monika Caryk – fästmö till Karlssons lagkamrat Mike Hoffman – för grova trakasserier.

"Hon önskade livet ur vårt ofödda barn", skriver Melinda Karlsson i sin ansökan om skydd mot kvinnan, skriver Ottawa Citizen. 

Melinda Karlsson, hustru till den svenske NHL-stjärnan Erik Karlsson, har anmält en kvinna för trakasserier och har ansökt om skydd mot denna, skriver tidningen Ottawa Citizen. 

Enligt tidningen ska det röra sig om Monika Caryk – som är fästmö till Karlssons lagkamrat Mike Hoffman. Paret Karlsson ska ha trakasserats av kvinnan under en längre tid, något som bland annat ska ha synts i över 1 000 kommentarer på sociala medier.

I slutet av mars drabbades familjen Karlsson av en ofattbar sorg då förlorade sin nyfödde son Axel. Enligt Ottawa Citizen ska den anmälda kvinnan då ha skrivit på Erik Karlssons Instagram:

"Jag lider med babyn som inte fick en chans eftersom Melinda tog smärtstillande varje dag".

Karlsson ansöker om skydd – mot kvinnan

Erik Karlsson svarade snabbt på inlägget.

”Hur vågar du? Du har skapat fejkade konton och köpt hackade sådana i flera månader för att trakassera mig och min fru, men det här är lågt även för dig. Du är en vidrig person”, skrev han.

Enligt den kanadensiska tidningen skriver Melinda Karlsson så här i sin ansökan om skydd mot Caryk:

"Hon har vid flera tillfällen önskat livet ur vårt ofödda barn. Hon har också uttalat att hon önskar att jag var död och att någon skulle ”ta hand om” min mans ben för att avsluta hans karriär".

Mike Hoffman kom under tisdagskvällen med ett officiellt utlåtande kring anklagelserna.

– Jag har ingenting att säga om det här i nuläget. Jag kan med 150 procent säkerhet säga att varken jag eller min flickvän har något med de här anklagelserna att göra.

Erik Karlsson var borta från hockeyn under en period efter familjetragedin. I samband med hans comeback tackade han alla supportrar för stödet. 

"Tack till alla som visat oss medkänsla och stöd genom den här tiden. Även om jag inte kunde svara, så läste jag varenda meddelande. Jag tror att era ord gav mig styrka att dela mina. Vi känner oss väldigt lyckligt lottade över att vara Axels föräldrar. Vi kommer att få hålla honom igen en dag under annorlunda förhållanden”, skrev han i ett inlägg på sociala medier.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!