Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hedmans show – gör ett spektakulärt mål

Foto: JAY LAPRETE / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Viaplay

Victor Hedman gjorde ett drömmål. 

Men det hjälpte föga. 

Columbus Blue Jackets besegrade Tampa Bay med 5-2. 

De regerande Stanley cup-mästarna Tampa Bay Lightings har inlett den här säsongen strålande. Med tre raka segrar ställdes de mot Columbus Blue Jackets under lördagskvällen. 

Bortalaget fick en drömstart direkt. Redan efter fyra minuter satte den svenske storstjärnan Victor Hedman 1-0, och det på ett minst sagt spektakulärt sätt. Backen fick pucken felvänd, la den mellan benen och skickade in 1-0. Ett riktigt drömmål. Det var hans första fullträff den här säsongen. 

Robinson satte mål i tom kasse

– Hedman gör som han brukar göra, han fyller på som så många gånger förr. Han stannar och lägger den mellan benen, säger experten Erik Granqvist i Viaplay. 

Men sedan tog det roliga slut för Tampa. 

Columbus, som tidigare under lördagen trejdade till sig Patrik Laine, gjorde tre snabba mål och vände matchen – men Tampa reducerade till 3-2 genom Ondrej Pala, assisterad av Victor Hedman. 

I den sista perioden forcerade Tampa Bay för en reducering, men i stället för 3-3 kom 4-2. Matchen slutade 5-2 efter att Eric Robinson satte det sista målet i tom kasse. 

– Det var mycket som var bra i Columbus i dag, säger Rickard Wallin.