Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Han har varit ett fiasko för Devils”

P.K. Subban i Devils-tröjanFoto: KATHY WILLENS / AP TT NYHETSBYRÅN

P.K. Subban trejdades från Nashville Predators till New Jersey Devils i somras. 

The Athletics Sean McIndoe är hittills inte imponerad över kanadensarens insats i den nya klubben. 

”Han har varit ett fiasko”, skriver McIndoe. 

Det råder shoppinghysteri i stora delar av världen. Mängder av kedjor kablar ut produkter till vrakpriser och under fredagen väntas konsumenterna strömma till så väl butiker som e-handelstjänster, i samband med rea-fenomenet ”Black Friday”. 

På det här temat har The Athletics reporter Sean McIndoe försökt ta en titt på läget i ett antal NHL-klubbar. I stället för varor som butiker vill rea ut till kunder tar McIndoe upp ett antal spelare vars klubbar han tror gärna skulle bli av med för relativa skambud. 

Hårdast kritik får kanske New Jersey Devils backstjärna P.K. Subban. 

Domen: ”Subban har varit ett fiasko”

”Sett till hans personliga varumärke och bakgrund som Norris Trophy-pristagare, tänkte du kanske att eftersom Devils fick honom så billigt var trejden tvungen att fungera. Det kanske den kommer göra, men med bara fem poäng på två månader har Subban varit ett fiasko i New Jersey”, skriver Sean McIndoe

”Experterna menar att han är bättre än statistiken visar. Men bara lite, och Devils är på kroken för ytterligare två dyra år efter det här”. 

Nashville Predators trejdade Subban till Devils för spelarna Steven Santini, Jeremy Davies och två val i draftens andrarunda 2019 och 2020. Devils tog över Subbans kontrakt, som är värt runt 250 miljoner över de tre kommande åren. 

Subban har ett OS-guld och två JVM-guld med Kanada.