Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fick gravidbesked - hos fotmassören

Peter Forsberg och Nicole Nordin i TV4-programmet "Tillsammans med Strömstedts". 
Foto: TV4
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Peter Forsberg och Nicole Nordin fick reda på att de väntade sitt tredje barn Diego när de var på en romantisk semester i Karibien. 

Det var efter ett besök hos en fotmassör som Nordin förstod att hon var gravid. 

– Jag levde i total förnekelse, säger hon i TV4-programmet "Tillsammans med Strömstedts". 

Stjärnparet Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin har tre barn tillsammans. Först ut var sonen Lennox, som Nordin födde blott fem dagar efter att hon tagit examen från sin utbildning på Handels i Stockholm. 

Därefter gick det ett par år innan dottern Lily kom till världen. Sonen Diego däremot, han kom av bara farten. 

– Lily kämpade vi lite för, det kom inte som ett brev på posten. Men Diego, det var något annat, säger Forsberg i  I TV4-programmet "Tillsammans med Strömstedts". 

I samma program avslöjar Nicole Nordin att Diego inte var planerad och att hon blev varse om sin graviditet på ett minst sagt annorlunda sätt. Nicole Nordin upptäckte graviditeten efter en fotmassage

Det var ganska kort efter att Lily hade kommit till världen och Forsberg och Nordin reste till Karibien för en romantisk lyxsemester. 

– Jag var så redo för vuxentid, men jag tyckte att något kändes konstigt, säger hon. 

Det krävdes ett besök hos en lokal fotmassör för att Nordin skulle förstå att hon gick i väntans tider. 

– Det var så det började, fotmassören sa att jag var gravid. Jag levde i total förnekelse, och då var jag gravid i tredje månaden. Det var fantastiskt och det var bara att köra på. Men samtidigt hade jag precis blivit klar med amningen av Lily och så var det bara: "here we go again". Det var lite tufft.”Foppa” om hur han uppfostrar sina barn

Peter Forsberg har tidigare berättat för SportExpressen om hur han och Nicole Nordin arbetar för att uppfostra sina barn. 

– Det här är något vi självklart diskuterar. Hur viktigt det är med att lära sig att ha respekt för andra människor - och det här med pengar. Att de inte växer på träd. Du måste jobba hårt, annars får du inget.Peter Forsberg fortsätter:

– Det är så vi själva är, jag och Nicole. Vi jobbar också hårt, så att barnen ska fatta. Du ska kliva upp på morgonen, du ligger inte kvar till tio. Du skippar inte något i skolan. Och så vidare.

”Tillsammans med Strömstedts” finns att se på TV4 Play.