Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
Erik Karlsson och frun Melinda Foto: / PRIVATErik Karlsson och frun Melinda Foto: / PRIVAT
Erik Karlsson och frun Melinda Foto: / PRIVAT

Erik Karlssons bröllopslycka

Publicerad

För ett par veckor sedan gifte sig landslagskollegan Victor Hedman i Örnsköldsvik.

Nu har även superstjärnan Erik Karlsson ingått äktenskap med sin Melinda Currey - efter ett stjärnspäckat bröllop i den kanadensiska huvudstaden.

Det duggar tätt bland de svenska NHL-bröllopen.

I slutet av juli gifte sig Sveriges och Tampa Bay Lightnings gigant Victor Hedman hemma i Örnsköldsvik. 

I helgen var det landslagskollegan och Ottawa Senators världsstjärna Erik Karlssons tur att byta ringar med sin fästmö Melinda Currey.

Landslagsstjärnor på plats

På National Gallery of Canada i den kanadensiska huvudstaden Ottawa dukades det upp till stort bröllop.

Hundratals gäster var på plats - där ibland flertalet svenska NHL- och landslagsstjärnor.

Vancouver Canucks-målvakten Jacob Markström visar en film på Instagram där brudparet skrider in under stort jubel - och där Erik Karlsson inte kan hålla sig från att röra på höfterna.

https://www.instagram.com/p/BXbpbIlAubD/?tagged=curreydowntheaisle

Enligt Ottawa Citizen var flertalet hockeystjärnor gäster.

Senatorslegendaren Daniel Alfredsson ska ha varit Erik Karlssons best man. Flera svenskar, så som Oliver Ekman-Larsson, Robin Lehner, Fredrik Claesson och Mika Zibanejad, var också närvarande.

Uppgifter gör också gällande att Henrik Lundqvist ska ha varit en av gästerna.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag