Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Agenten: Omöjligt för båda att stanna kvar

Erik Karlsson och Mike Hoffman Foto: CHRIS SZAGOLA / AP TT NYHETSBYRÅN
Erik och Melinda Karlsson Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA
Mike Hoffman Foto: SEAN KILPATRICK / AP THE CANADIAN PRESS

Melinda Karlsson, hustru till NHL-stjärnan Erik Karlsson, har anmält Monika Caryk, fästmö till Karlssons lagkamrat Mike Hoffman, för grova trakasserier.

Nu menar Hoffmans agent Robert Hooper att det är omöjligt för båda spelarna att stanna hos klubben.

– Det vore väldigt svårt för båda parter, säger han till Ottawa Citizen. 

Under gårdagen rapporterade Ottawa Citizen att Melinda Karlsson – fru till NHL-stjärnan Erik Karlsson – valt att anmäla Monika Caryk – fästmö till Karlssons lagkamrat Mike Hoffman – för grova trakasserier samt ansökt om skydd mot denna, i an anmälan till myndigheterna i Ottawa.

”Hon har vid flera tillfällen önskat livet ur vårt ofödda barn. Hon har också uttalat att hon önskar att jag var död och att någon skulle ”ta hand om” min mans ben för att avsluta hans karriär”, skriver Melinda Karlsson i sin ansökan, enligt tidningen.

Mike Hoffman sa senare under kvällen att han och Caryk "med 150 procents säkerhet" inte har något med anklagelserna att göra.

Robert Hooper, Mike Hoffmans agent, säger till Ottawa Citizen att Hoffman inte bett om att få lämna klubben, men att han samtidigt inte skulle göra något motstånd om Senators beslutade sig för att trejda honom.

 – Det vore väldigt svårt för båda parter – både för Erik och Mike och för deras fru och fästmö – att fortsätta vistas i rummet för spelarfruarna eller i omklädningsrummet, säger Hooper.

Han fortsätter:

– Det här är inget vi pratat med Pierre (Dorion, Ottawa Senators general manager) om bara i dag. Vi har känt till den här situationen sedan slutet av säsongen.

Erik Karlsson och Melinda Karlsson har inte kommenterat händelsen.

”Det krävde mod”

Enligt Ottawa Citizen ska Senators ha släppt ett uttalande under kvällen där man meddelade att man "undersöker situationen tillsammans med NHL" och att man kommer att vidta "alla nödvändiga åtgärder".

Flera av klubbens spelarfruar valde även att visa sitt stöd till Melinda Karlsson öppet på sociala medier.

”Det här gick över gränsen och från internetmobbing till att bli något helt annat i april. Det är olyckligt att det här privata ärendet har blivit publikt. Jag är otroligt stolt över min tjej för att hon står upp för sig själv och sin familj, det krävde mod”, skriver Julie Turris, fru till den tidigare Ottawa-spelaren Kyle Turris, på Twitter.

https://twitter.com/julieturris/status/1006649117915824128

”Om ni bara visste hur lite överraskad jag är över det här. Hemskt, bara hemskt. Det värsta är att Melinda ville hålla det här hemligt eftersom hon är en SÅ snäll person till och med när någon är så här grym mot henne”, skriver Marlee Hammond, fru till tidigare Ottawa-målvakten Andrew Hammond.

https://twitter.com/marlee_kat/status/1006634197367304192

Även Kodette LaBarbera, fru till målvakten Jason LaBarbera, väljer att öppet stötta Melinda Karlsson.

”Hennes besatthet av Mel har alltid varit ohälsosam. Sedan blev det läskigt. Så glad över att Mel skyddar sig själv. Inget lag kommer att välkomna den här kvinnan.”

https://twitter.com/KodetteLaBarbs/status/1006645662430126080

Paret förlorade sin son

Det var i slutet av mars som Ottawa Senators-stjärnan Erik Karlsson och hans fru Melinda Karlsson drabbades av en ofattbar tragedi när de förlorade sin son Axel.

Karlsson tog en tillfällig paus från hockeyn och paret berättade om händelsen på sina sociala medier.

Paret överöstes av stöttande meddelanden från hela hockeyvärlden – men fick även ta emot flera elaka kommentarer. En av dessa uppmärksammades särskilt, efter att Erik Karlsson valt att svara på den.

"Jag lider med babyn som inte fick en chans eftersom Melinda tog smärtstillande varje dag", skrev personen från ett anonymt konto.

Erik Karlsson svarade:

”Hur vågar du? Du har skapat fejkade konton och köpt hackade sådana i flera månader för att trakassera mig och min fru, men det här är lågt även för dig. Du är en vidrig person.”

https://www.instagram.com/p/Bgl8XrxgKIJ/?hl=sv&taken-by=erikkarlsson65

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!