Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det här är pinsamt och oacceptabelt”

Foto: USA TODAY NETWORK / JEROME MIRON-USA TODAY SPORTS/SI SIPA USA
Foto: JEFFREY T. BARNES / AP TT NYHETSBYRÅN

LOS ANGELES. Jonas Johansson fick hoppa in i kassen när Buffalo tog emot Philadelphia på söndagen.

Han räddade 35 skott, men det räckte inte.

Flyers vann med 3-0.

Sabres förlorade för tredje matchen i rad och har nu tio poäng upp till den fjärde och sista slutspelsplatsen i East division.

– Det här är pinsamt och oacceptabelt. Det stinker, sa Rasmus Dahlin till nhl.com efteråt.

Med Linus Ullmark skadad sedan förra veckan har Carter Hutton fått ta över målvaktsjobbet, men när det nu var match två dagar i rad gav coachen Ralph Krueger kassen till Jonas Johansson i söndagens matiné.

Och den 25-årige svensken gjorde vad han kunde.

Men han fick inte mycket hjälp av sina utespelare, som trots 28 skott inte lyckades överlista Carter Hart i Flyerskassen en enda gång.

För Jonas var det här den första starten i en match i vinter.

Han kommer säkert att få fler chanser nu när Ullmark uppges vara borta i några veckor på grund av en skada på underkroppen, som han ådrog sig i torsdagens möte med New Jersey.

Buffalo hoppades på ett lyft mot en slutspelsplats den här säsongen sedan man förstärkt laget med Taylor Hall från Arizona och trejdade till sig Eric Staal från Minnesota.

Rasmus Dahlin: ”Måste jobba för varandra”

Men man slåss på nytt i botten och det irriterar Rasmus Dahlin, 20.

– Vad det handlar om är att vi måste jobba hårdare och jobba för varandra. Någon måste kliva fram och utdela en tackling, någon måste skapa en målchans. Vi måste hitta på någonting. Och vi måste börja kämpa hårdare för varandra, sa Rasmus efteråt.

Lagkaptenen Jack Eichel, som nu gjorde comeback efter att ha missat två matcher, hade också svårt att sätta fingret på vad som är fel på Buffalo.

– Vi är ett bra gäng som trivs tillsammans, men av någon anledning får vi inte ihop det därute på isen. Vi känns inte synkade och har inte levt upp till förväntningarna vi har. Nu måste vi ge allt vi har för att ta oss upp ur den här svackan, kommenterade Eichel.