Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Den bästa gifen genom alla tider”

Toronto Maple Leafs befinner sig i kris.

I helgen utspelade sig samtidigt scener på läktaren som blivit symboliska för fansens lidande.

”Det här är den bästa gifen genom alla tider”, skriver Jason Brough på Twitter.

Toronto har det kämpigt i NHL. Det topptippade laget ligger för närvarande utanför slutspelsplats och i lördags kom fjärde raka förlusten när laget förnedrades av Pittsburgh Penguins med hela 1-6. På läktaren utspelade sig samtidigt scener som fått stor uppmärksamhet.

En kille ställde upp med ett leende när tjejen på platsen bredvid ville ta en bild. Ögonblicket som bilden var tagen försvann leendet, och samtidigt dök resultattavlan upp i bild under de unga Leafs-fansen. Scenerna kablades ut på bästa sändningstid i ett av landets mest populära tv-program, ”Hockey Night in Canada” – och har nu fått stor spridning. ”Den unga Maple Leafs-supportern har blivit en internet-sensation”, skriver Yahoo.

”En omedelbar klassiker”

På Twitter har flera hockeyprofiler uttalat sig om sekvensen.

”Det är en omedelbar klassiker”, skriver ESPN:s Greg Wyshnevski.

”Det här är den bästa gifen genom alla tider. Resultattavlan som dyker upp i bild är helt otrolig”, skriver TSN:s Jason Brough. 

”Jag är orolig över att det här kan vara den viktigaste gifen under vår livstid”, skriver hockeyanalytikern Sean Tierney.

”Match-selfien har blivit klassfotot från grundskolan. Fejka ett leende och återvänd sedan till sjudande ångest”, skriver ABC:s Troy Renck.

Sportsnet, som är tv-kanalen bakom Hockey Night in Canada, har också lagt ut klippet i sina sociala medier. ”Leafs-fans före säsongen vs Leafs-fans i morse”, skriver de på Instagram. 

https://twitter.com/Sportsnet/status/1196114300466802697?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1196114300466802697&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnhl

Kostas och Patricias svar

Nu träder syskonen Kosta och Patricia fram via hockeyprofilen Steve ”Dangle” Lynn. I ett klipp som de skickar upprepar Kosta minen som gjorde honom till kändis i hockeyvärlden under helgen.

”De körde tillbaka till Toronto när de gjorde den här videon. Om jag hade kört till Pittsburgh för att se den matchen, hade jag troligtvis också gjort den minen”, skriver Lynn på Twitter.

Sträckan Toronto-Pittsburgh tar drygt fem timmar att köra med bil.

https://twitter.com/Steve_Dangle/status/1196263742327185410