Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilderna sprids: ”Han förstörde vårt bröllop”

Foto: DAVID BERDING / BILDBYRÅN

”Hur min man förstörde vårt bröllop”, skriver Micaela Gaudette på Tik Tok.

Videon visar hur NHL-spelaren Adam Gaudette, 24, försöker bjuda sin fru på en dans – men slutar med att han sparkar henne i ansiktet.

Misstaget som fångades på film har blivit en viral succé och uppmärksammats i press världen över.

Adam Gaudette, som till vardags spelar i Vancouver Canucks, hade efter ceremonin planerat ett framträdande till sin nyblivna fru. Närmare bestämt en dans i bar överkropp. Men när han vände sig om för att försöka lyfta benet över hennes huvud resulterade det i stället i en spark – i ansiktet.

Missen fick både bruden och gästerna att skratta. Samtidigt som Adam Gaudette hade riktigt dåligt samvete.

Festade till klockan åtta på morgonen

”Jag tror jag har en hjärnskakning”, säger Micaela Gaudette i en video och skrattar, och intygar att Adam mår ”sjukt dåligt” över det klumpiga misstaget.

Men allting gick bra. Bröllopsfesten fortsatte till klockan åtta på morgonen och nu, fyra månader efter bröllopet, har videon fått desto fler att skratta.

”Så jag vakande till att ett gäng människor sa till mig att vår Tik Tok med sparken i ansiktet är överallt på nyheterna i Australien. Glad att folk över hela världen kan få en kick av det”, skriver Micaela Gaudette på Twitter om den stora spridningen.

Hockeyjuryn: ”Det vore direkt förödande för Leksand”