Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Tvingades sy 90 stygn i ansiktet

Foto: KATHY WILLENS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: KATHY WILLENS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: KATHY WILLENS / AP TT NYHETSBYRÅN

Publiken höll andan när New York Islanders Johnny Boychuk fick en skridsko i ansiktet.

Han kom dock relativt lindrigt undan.

– Det krävdes 90 stygn av en plastikkirurg, men han klarar sig, säger NHL-klubbens general manager Lou Lamoriello enligt TSN. 

Det var i mitten av den tredje perioden mellan New York Islanders och Montreal Canadiens som den otäcka olyckan var framme.

Islanders-backen Johnny Boychuk försökte trycka undan motståndaren Artturi Lehkonen från målgården då den finländske motståndaren tappade balansen. Som ett resultat av detta åkte Canadiens-spelarens skridsko upp i ansiktet på Boychuk, som även han föll till isen.

Boychuk fick skridsko i ansiktet

Boychuk vred sig i plågor och åkte i panik ut i omklädningsrummet, samtidigt som chockade lagkamrater såg på. 

– Det är inte lätt att se en sån sak, säger Boychuks lagkamrat Cal Clutterbuck till nhl.com.

Efteråt kom beskedet att Boychuk haft änglavakt under den obehagliga situationen. Skridskoskenan träffade honom över ena ögonlocket, men själva ögat klarade sig oskatt, något som New York Islanders general manager Lou Lamoriello bekräftar.

– Johnny Boychuk är okej. Lyckligtvis träffade skridskon endast ögonlocket. Det krävdes 90 stygn från en plastikkirurg att fixa till det, men han kommer bli bra, säger Lamoriello enligt TSN.

Matchen då? New York Islanders föll med hela 2-6 hemma i Brooklyn och ligger för närvarande på fjärde plats i sin division.

 

https://twitter.com/RobinLehner/status/1235084150224203780?s=20