Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Är en mardröm, absurd situation”

Foto: JACKELINE PEREZ / JACKELINE PEREZ EXPRESSEN
Foto: MARK HUMPHREY / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: / TV4

Ida Björnstad väntar barn med NHL-stjärnan Mattias Ekholm. 

Men när bebisen kommer kan den före detta TV4-profilen tvingas föda ensam. 

– Det är en mardröm. En absurd situation, säger Björnstad i podcasten "Jag är ingen hockeyfru".  

I augusti i fjol meddelade Ida Björnstad att hon skulle säga upp sig från TV4. Tv-profilen, som gjorde sig ett namn i C Mores SHL-sändningar, skulle flytta till USA för att bo med kärleken Mattias Ekholm, NHL-proffs i Nashville Predators. Nu har hon en egen podcast med Jennifer Persson, som är tillsammans med Ekholms lagkamrat Filip Forsberg. 

Podcasten heter "Jag är ingen hockeyfru" och produceras i samarbete med SportExpressen. 

"En absurd situation"

I veckans avsnitt pratar Björnstad och Persson om hur Ekholms hockeykarriär kan gå ut över den stundande förlossningen. Björnstad är nämligen höggravid. 

– Mattias kan missa födseln. Han måste med på en roadtrip som sammanfaller med vårt beräknade datum. Han kan vara på match i Florida och inte hinna tillbaka till barnet föds. Det gör mig sjukt frustrerad, säger Björnstad. 

– Det är en mardröm. En absurd situation.  

"Väldigt frustrerande"

Björnstad beskriver det rådande läget som "baksidan av hela den här branschen". 

– Jag förstår att det är en business och att det handlar om mycket pengar, men det är väldigt frustrerande att stå vid sidan av. En gruppspelsmatch eller första barnets födsel? För mig behöver man inte ställa frågan. Det är glasklart vad man väljer då, säger Björnstad.