Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Änkans ilska efter orden om tragiska dödsfallet

Foto: DAVID KIROUAC/CSM/SHUTTERSTOCK / DAVID KIROUAC/CSM/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Emily Cave, fru till bortgångne NHL-spelaren Colby Cave, har fått nog. 

Efter att ha fått ta emot hot och hat under en längre tid väljer hon nu att ta paus från sociala medier. 

”De skriver till mig att jag orsaker min man problem i himlen. Att han är besviken på mig”, skriver Emily Cave i ett känslosamt inlägg på Instagram. 

Det var för drygt ett år sedan som NHL-spelaren Colby Cave tragiskt gick bort. Den 25-årige Edmonton Oilers-spelaren drabbades av en hjärnblödning och hans liv gick inte att rädda. 

Ett år senare sörjer fortfarande hans fru, Emily Cave. Paret gifte sig sommaren 2019 och nu öppnar hon upp om den tuffa tiden som har varit. 

I ett känslosamt inlägg på Instagram skriver Emily Cave att hon har fått ta emot hot och hat från fake konton på den sociala plattformen. Hon hävdar att trakasserierna har pågått i ett år. 

”På sistone har jag inte vågat kolla mobilen”

Nu har Emily Cave bestämt sig för att inte längre lägga upp något på sociala medier. Hon har tröttnat. 

”Jag har fått nog. Det förstör mig, de taskiga kommentarerna har pågått i tolv månader och det har varit mentalt och känslosamt jobbigt. Jag mår inte bra efter allt jag har fått höra om mig. Jag kommer inte klara av det om det här fortsätter. De säger att jag sviker min man och orsaker honom problem i himlen. De skriver att han (Colby Cave) skulle vara besviken på mig”, skriver änkan.

”På sistone har jag inte vågat kolla mobilen, för jag är så rädd för vad jag kommer få läsa. För att få tillbaka självförtroendet och för att skydda mig kommer jag pausa mina aktiviteter på sociala medier. Jag hoppas att det här inte varar länge och att jag kommer tillbaka snart men jag behöver återhämta mig”. 

Colby Cave gjorde en poäng på elva matcher under säsongen 2019/2020. 

https://www.instagram.com/p/CNoVCJxHTnH/https://www.instagram.com/p/CNIETKLnyty/