Ludwig Byström och Frida Hägglund. Foto: TV4Ludwig Byström och Frida Hägglund. Foto: TV4
Ludwig Byström och Frida Hägglund. Foto: TV4
Ludwig Byström under tiden i Färjestad. Foto: ANNA-LENA BERGQVIST / BILDBYRÅNLudwig Byström under tiden i Färjestad. Foto: ANNA-LENA BERGQVIST / BILDBYRÅN
Ludwig Byström under tiden i Färjestad. Foto: ANNA-LENA BERGQVIST / BILDBYRÅN
Frida Hägglund. Foto: TV4Frida Hägglund. Foto: TV4
Frida Hägglund. Foto: TV4

NHL-svensken har fått sitt första barn

Publicerad

De gjorde sig kända i TV4:s realityserie, Playmakers.

Nu har Ludwig Byström och Frida Hägglund blivit föräldrar. 

I måndags föddes deras första barn, Mila -  till föräldrarnas stora glädje.

– Det känns helt fantastiskt. En obeskrivlig känsla och utan tvekan det häftigaste jag har varit med om, säger Ludwig. 

Ludwig Byström fostrades i Modos organisation där han säsongen 10/11 fick begå sin debut i SHL.

Efter det fortsatte karriären med två säsonger i Färjestad BK innan Örnsköldsvikssonen lämnade Sverige för att testa lyckan i Nordamerika. 

Där har 23-åringen hunnit med två säsonger i Dallas Stars organisation, i AHL-laget Texas Stars, och backen har noterats för 32 poäng på sina två år där.

I våras blev Ludwig aktuell även i realityserie-kretsen när han med sin flickvän, Frida Hägglund, fanns med i TV4:s satsning, Playmakers. 

Där har tittarna fått följa med under parets graviditet och stundande föräldraskap.

Och nu har de äntligen blivit föräldrar. I måndags föddes flickan, Mila. 

– Det känns helt fantastiskt. En obeskrivlig känsla och utan tvekan det häftigaste jag har varit med om, säger Ludwig till SportExpressen.

https://twitter.com/Luddebystrom/status/892384474511667200

Talangens miss i friandet till flickvännen

I Playmakers fick man dessutom höra om när Ludwig friade till sin Frida.

Ett friande som inte gick helt enligt planerna - om det ens fanns några planer (?).

– Jag hade inte tränat, inte tänkt på vad jag skulle säga. Det blev nog inte så mycket sagt, säger han i programmet och fortsätter: 

– Jag hade inte varit nervös förrän jag gick ned på mina knän. När jag gick ner på knä blev det mer, "shit vad ska jag säga".

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag