Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tränaren: ”Beskedet kommer som en chock”

Foto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅN

Leksands IF:s damers farmarlag spelar i hockeyettan, en division under SDHL där A-laget spelar.

Men inte längre.

Farmarlaget läggs ner då pandemin har slagit hårt mot dem.

– Beskedet kommer som en chock så väl som för mig, men speciellt för spelarna, säger tränaren Johnny Gers till sajten damhockey.

Leksands IF:s damers farmarlag har drabbats hårt av pandemin. Ekonomin har inte räckt till och nu måste laget lägga ner verksamheten i damettan, något som förvånade huvudtränaren Johnny Gers.

– Att laget läggs ner känns jättetråkigt och självklart kommer beskedet som en chock så väl som för mig, men speciellt för spelarna, säger Gers till sajten damhockey.

Tränaren och laget var medvetna om hur hårt laget påverkades av pandemin, men hade ändå förhoppningar att kunna fortsätta bedriva sin verksamhet.

– Det har varit en annorlunda säsong där omständigheterna i pandemins tecken gjort det otroligt svårt att bedriva en bra verksamhet. Men man hoppades in i det sista att kunna ta nya tag och satsa på en normal säsong.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.