Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Legendarens gravida flickvän påhoppad

Hockeylegendaren Vladimir Ružicka, 53, har en ny flickvän: Marie Pavlovska, 27.

Nu avslöjar Pavlovska att hon har fått utstå påhopp på grund av parets ålderskillnad.

– Det gör mig väldigt ledsen, men jag har lärt mig leva med det, säger Pavlovska till den tjeckiska tidningen Blesk.

Vladimir Ružicka är en av tjeckisk hockeys största genom tiderna. I landslaget tog han guld både i VM 1985 och OS 1998. Som proffs spelade han hela 233 matcher i NHL. Under sin bästa säsong, 1991/1992, stod han för hela 75 poäng för sitt Boston Bruins. Han har även åtnjutit en framgångsrik tränarkarriär – bland annat som förbundskapten för Tjeckien.

Men på sista tiden har det varit Ružickas privatliv som blivit mest uppmärksammat. Det har nämligen framkommit att Ružicka har inlett ett förhållande med en betydligt yngre kvinna.

Hockeylegendarens yngre kärlek

Marie Pavlovska, 27, träffade Ružicka i Chomutov, en stad i nordvästra Tjeckien. I en intervju med den tjeckiska tabloiden Blesk berättar Pavloska att hon, sedan förhållandet blev offentligt, fått utstå en rad påhopp från människor som har reagerat på parets ålderskillnad.

– Det gör mig väldigt ledsen, men jag har lärt mig leva med det. Saker och ting är inte alltid som de ser ut. Tyvärr vill folk alltid tror det värsta. Men för mig är det viktiga att vi två är lyckliga. Jag hoppas att alla kan förstå det, säger Pavlovska.

"Den perfekte mannen"

Kontroversen blev än större när det avslöjades att Pavlovska är gravid. Ružicka har två barn sedan tidigare.

– Jag älskar barn och jag ser fram emot att bli mamma, säger Pavlovska.

27-åringen bedyrar att hennes kärlek till Ružicka är äkta vara.

– Jag älskar honom väldigt mycket. För mig är han den perfekte mannen och den perfekte livskamraten. Jag försöker ge honom allt jag har att erbjuda. Jag har inte gjort något fel, säger Pavlovska.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.