Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Läsfest: 220 sidor om hockeysäsongen

SHL, SDHL, NHL och hockeyallsvenskan – nu drar det ihop sig.

Från torsdag den 6 september finns den i butik, årets stora ishockeyguide på 220 sidor.

Aldrig tidigare har det surrat så mycket i ett hockeymagasin som i år. Getingarna har förökat sig och gett sig på 913 dam- och herrspelare och 190 lagdelar i 38 klubbar – plus getingbetygen på alla SHL-tränare, förstås. Det är rätt häftigt. Hockey'n'roll, liksom.

Apropå häftigt: Efter en vår vi sent ska glömma – Växjös mäktiga uppvisning, Luleås andra damguld på tre år inför storpublik, Timrås sanslösa vändning i SHL-kvalet och Anders Nilssons avgörande straffräddning som gav andra raka VM-guldet – ligger isarna blanka i hockeyladorna igen. Skön svalka att slinka in i en sån efter den här sagolika sommaren, eller hur...?

Årets 220-sidiga magasin har, som vanligt, SHL som huvudtema. Men vi låter även kvinnorna ta välförtjänt plats; SDHL går mot ett sportsligt uppsving, där flera lag satsar för att fälla bjässarna Luleå och Linköping. Brynäs ska vara på den nivån om några år, är planen – och av den anledningen är Damkronornas Erika Grahm handplockad till Gävle. Möt henne och det hemvändande NHL-proffset Jacob Josefson i Djurgården i ett spännande samtal om att vara kulturbärare i idrottens tjänst.

Dessutom: Massor av bokstäver, sköna siffror, avslöjande statistik, ranking, experttips och topplistor på bästa värvningar, största talanger, sevärda spelare – ja, det mesta. Och som bonus: Tio sidor NHL-extra med nostalgi och ett blågult nybygge i fokus, bland annat.

Så härlig läsning och mycket nöje med vårt megamagasin om hockey. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!