Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Larsson ny sportchef i Malmö

Foto: Andersson Robban
Efter SPORT-Expressens avslöjande väljer Malmö Redhawks att berätta att det blir Skellefteås team manager Peo Larsson som blir ny sportchef i klubben.
Nuvarande sportchefen Peter Andersson blir scoutingchef.
- För min egen del känns detta jättebra, säger Andersson i ett pressmeddelande.
Mitt under pågående SM-slutspel för Skellefteå och bara dagarna före kvalserien ska börja för Malmö Redhawks offentliggör den skånska hockeyklubben det SPORT-Expressens läsare vetat i flera dagar.
Skellefteås team manager Peo Larsson blir ny sportchef i Malmö Redhawks. ”Han kommer att tillträda som sportchef för Malmö Redhawks inom kort”, skriver Malmö Redhawks i ett pressmeddelande om sin värvningskupp.

Andersson flyttar på sig

Peter Andersson, nuvarande sportchefen i Malmö, flyttar på sig och blir huvudansvarig för scoutingverksamheten i klubben.
- Den del som jag har tyckt varit allra roligast med att vara sportchef, har just varit scoutingverksamheten, och nu kommer jag alltså att kunna lägga 100 procent fokus på den. När jag fick detta erbjudandet så fanns där inga som helst tveksamheter från min sida. Jag ser även fram emot att arbeta tillsammans med Peo, säger Peter Andersson i ett pressmeddelande.
Peo Larsson var tränare i Malmö i mitten på 1990-talet. Nu har han skrivit ett treårskontrakt, med option på ytterligare två år.
Malmö får Mats Westerback som ny vd.
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!