Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Landeskogs stora lycka – dagen efter Insta-bilden

Foto: RICHARD ULREICH/CSM/SHUTTERSTOCK / RICHARD ULREICH/CSM/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Gabriel Landeskog har blivit pappa. 

Bara dagen innan hintade den svenska NHL-stjärnan om babylyckan i en bild från halloween. 

”Mitt hjärta är fyllt med så mycket kärlek”, skriver den dubbla världsmästaren. 

Den svenska hockeystjärnan Gabriel Landeskog fick en fin inledning på NHL-säsongen med sju poäng på sina elva första matcher. Men i veckan meddelade klubben att 26-åringen blir borta på obestämd tid, på grund av ”en underkroppsskada”

Ett hårt slag för Colorado, där Landeskogs kedjekamrat Mikko Rantanen sedan tidigare också är skadad. 

Men just nu har Gabriel Landeskog viktigare saker än NHL att fundera på. Han och frun Melissa Shouldice har blivit föräldrar till en dotter. 

”Mitt hjärta är fyllt med så mycket kärlek när jag håller min dotter i famnen för första gången, glädjetårar rinner och hon har mig redan lindad runt sitt lilla finger”, skriver Landeskog på Instagram. 

Gabriel Landeskog avslöjade pappalyckan

”Jag är så stolt över min fru som varit en total rockstjärna genom den här resan och för att hon var en sådan mästare i går. Tack för era meddelanden och lyckönskningar, det är väldigt uppskattad”. 

Landeskog gav en ledtråd till vad som var på gång i hans familjeliv när han under torsdagen la upp en bild på en halloween-utklädnad. På bilden är det tydligt att han och frun går i väntans tider. 

Den svenska hockeystjärnan, som tagit två VM-guld och ett OS-silver med Tre Kronor, är själv utklädd till ”Milkman”, som skulle kunna vara en hyllning till San Jose-svensken Melker Karlsson. Han har i perioder kallats för ”The Melkman”. 

https://www.instagram.com/p/B4TGO2TA62g/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.