Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Örebro hånar Leksand i ett nytt kvalserieklipp

I morgon möts Örebro och Leksand i premiären av glödheta kvalserien. Nu piskar Örebro upp stämningen ytterligare. I en film på lagets hemsida väntar en spelare i Leksandsdress på "Återtåget som aldrig kom".

Örebro har ännu inte förlorat mot Leksand den här säsongen. I första omgången av kvalserien har närkingarna hemmaplansfördel. I en video på hemsidan ger Örebro en känga till motståndarna inför den stekheta premiären.

I filmen står en spelare i Leksandsdress och väntar på tåget som aldrig kommer. Texten "Inget återtåg i år heller" avslutar videon.

Tror inte på någon fördel

Örebros lagkapten Henrik Löwdahl tror inte att laget har någon speciell fördel mot Leksand, trots fyra segrar under säsongen.

– Helt ärligt ... det spelar ingen roll! Vi ska möta alla hemma och borta och har stort fokus på alla matcher. Vi ser fram emot matchen och satsar på att ta tre poäng, säger han till klubbens hemsida.