Kuppen under Nyhetsmorgon

Publicerad

Nästa helg gifter sig NHL-stjärnan Jacob Josefsson med bloggaren Sanne Andersson. 

Under lördagsmorgonen gästade Andersson TV4:s Nyhetsmorgon, med anledning av sin medverkan i TV4:s "Playmakers". 

Och hela intervjun avslutades med en kupp när Sannes vänner kidnappade henne för hennes möhippa.

– Jag orkar inte, utbrister hon i programmet.

Sanne Andersson och Jacob Josefsson har under våren synts i TV4-programmet Playmakers, vardagen som flickvän till en NHL-spelare dokumenteras.

Under lördagsmorgonen gästade Sanne Andersson och Elina Casell Hjalmarsson TV4:s Nyhetsmorgon för att tala om sin medverkan i programmet.

Foto: TV4.

I höst flyttar Josefsson och Andersson från New Jersey till Buffalo, men först väntar bröllop.

Nästa helg gifter sig nämligen paret.

– Vi är så himla taggade på att få våra nära och kära samlade en hel helg. Vi vill bara umgås och ha det bra, säger Sanne Andersson i programmet. 

 

LÄS OCKSÅ: "Det är inget jag vill bli förknippad med"

 

Kuppen i Nyhetsmorgon: "Orkar inte"

Sanne Andersson får också frågan vad som är det bästa med hennes blivande make, Jacob Josefsson.

– Det är att han är min motsats. Han är lugn när jag drar i gång. Vi kompletterar varandra så himla bra. När jag pratar innan jag tänker gör han precis tvärtom. Sedan är han väldigt lugn, trygg och fin mot mig, säger hon. 

Foto: TV4.

I slutet av intervjun spelas en hälsning upp från just Jacob Josefsson. 

– Jag vet att du har sett fram mot det här väldigt mycket. Men jag vet att det finns en annan sak du också sett fram mot, säger Josefsson varpå hennes vänner dyker upp bakom honom på skärmen.

 

LÄS OCKSÅ: Terrorist kapade Sannes identidet

 

– Nu är det dags, säger en av vännerna innan studion släcks ner och Sannes vänner stormar in i studion för att ta med henne ut på hennes möhippa.

– Hur har alla kunnat hålla sig? Jag har tänkt: 'ska jag gå fri, vi är ju förlovade?', säger hon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag