Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag kunde bränna en miljon om dagen”

Kallas ”världens bästa 15-åring” – tränar med HV71
Foto: USA TODAY NETWORK / JEROME MIRON-USA TODAY SPORTS/SI SIPA USA

Den tidigare världsmästaren Daria Dmitrieva har skilt sig ifrån NHL-spelaren Alexander Radulov efter att hon upptäckt att maken skrivit intima meddelanden till andra kvinnor. 

Nu avslöjar ryskan flera detaljer om förhållandet.

– Jag kunde bränna en miljon varje dag, säger Dmitrieva till RT.com. 

Paret var gift under två år innan Daria Dmitrieva, som vann OS-silver under OS 2012, fick nog av makens flirtande med andra kvinnor. Det gick så pass långt att hon anställde en privatdetektiv. 

– Vi upptäckte att han skrev med en tjej från den ryska staden Tver, som han var med före mig. Jag skrev till henne att hon skulle sluta och varnade henne för problem, men hon skrev bara till honom från andra profiler. Jag satt som en slags hackare och kunde läsa allt, säger hon till ryska RT.com. 

Enligt Dmitrieva skilde sig paret efter ett gräl då gymnasten packade sin väska och reste till flygplatsen medan Radulov spelade en hockeymatch. 

Kunde spendera en miljon om dagen

Radulov, som är lagkamrat med John Klingberg i Dallas Stars, har efter skilsmässan betalat underhållsavgifter för de kommande 18 månaderna eftersom de har en son tillsammans. Dmitrieva ångrar dock inte att hon har varit ihop med NHL-spelaren – och hon meddelar samtidigt att paret inte hade några ekonomiska problem under tiden tillsammans. 

Dmitrieva kunde utan problem spendera en miljon rubel (cirka 114 000 kronor) om dagen (!). 

– Det kunde jag lätt göra. Jag är en shopaholic. Under en månad kunde jag spendera en hel del pengar på kläder, skor och väskor. 

Stoppade sin fru till slut

Hon berättar även att paret nästan alltid åt på restaurang eftersom som ingen av dem gillar att laga mat.

Konsumtionen blev dock till slut för stor för Radulov som till slut sa till sin fru att det inte var okej att spendera så mycket pengar. 

https://www.instagram.com/p/CD6xYAtB26x/?utm_source=ig_embed

Se senaste avsnittet av Hockeyjuryn här:

Johan Svensson och Adam Johansson gästar veckans avsnitt av Hockeyjuryn.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.