Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanadensisk stortalang är klar för svensk klubb

Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

17-årige Brandt Clarke tippas gå väldigt högt i sommarens draft.

Nu är han klar för spel i Sverige.

Det avslöjas i veckans avsnitt av Sanny & Svensson.

Dessutom är Skellefteå Jacob Olofsson på väg tillbaka till Timrå.

Brandt Clarke är en supertalang i Kanada. Många tippar att han ska gå högt i draften. Han rankas just nu gå som fjärde spelare i draften 2021.

Den här säsongen var tanken att han skulle spela i OHL för Barrie Colts.

Men istället är han nu klar för Väsby.

Väsby som ligger dåligt till i den allsvenska serien är i behov av en bra förstärkning och här får man in en av världens största backtalanger.

– Tänk om ett par år när vi pratar om Clarke och han dominerar i NHL, att han spelade för Väsby, säger Sanny Lindström när han får reda på att värvningen ägt rum.

Jacob Olofsson på väg till Timrå

Det händer fler saker i HockeyAllsvenskan.

Timrå är på väg att plocka in en gammal bekant. Jacob Olofsson, som vann guldgallret som HockeyAllsvenskans bästa junior 2018 är på väg att återvända.

Efter lite speltid i Skellefteå och endast fem byten mot Oskarshamn senast så är det nu troligt att han får återvända till Timrå, som nyligen tappat NHL-förstärkningarna Isac Lundeström och Jesper Boqvist till sina respektive NHL-klubbar.

Veckans avsnitt behandlar även de stora snackisarna i SHL och HockeyAllsvenskan.

Det har hållits krismöten på flera håll och det pratas Sanny Lindström och Johan Svensson om, förstås.

Hör senaste avsnittet här.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.