Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

HV71:s Nick Shore fick matchstraff – slog med klubban mot domaren

Foto: C More
Foto: C More
Foto: C More
Foto: C More

Nick Shore tog ut sin ilska på sargen – men högg klubban i riktning mot domaren. 

HV71-spelaren fick matchstraff. 

– Det är ju inte alls meningen. Tufft minst sagt, säger C Mores kommentator Peter Backe.

HV71 låg under med 3–2 mot Örebro när Nick Shore ilsknade till. Shore slog då klubban mot sargen, men missade att domaren stod där. 

Klubban snuddade vid domarens ben – och Shore fick matchstraff för physical abuse of official. 

– Han ska slå klubban i sargen och så dyker domaren upp där. Det är ju inte alls meningen. Men han har spelat färdigt. Det känns ju tufft minst sagt, säger C Mores kommentator Peter Backe.

Örebro vann till slut med 5–2 efter att Rodrigo Abols avgjort i öppen bur. Abols blev därmed hattrick-skytt i vinsten. Även William Wikman och Mathias Bromé nätade för Örebro. 

Sågar egna laget: ”Uppenbart”

HV71:s mål gjordes av André Petersson och Mikkel Bödker. André Petersson går till hård kritik mot egna laget efter förlusten. 

– Det är helt uppenbart att vi har många i laget som måste kliva upp ett par snäpp för att vi ska börja prestera. Många måste göra det bättre, säger Petersson till C More. 

– Det är mycket misstag och felbeslut. Vi ger bort några mål och det gör det svårt för oss att vinna matchen, fortsätter han. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.