Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hockeyspelare mystiskt död: ”Som i en deckare”

Darren Partch.
Wendi Miller. Foto: FACEBOOK

Den före detta hockeyspelaren Darren Partch och hans kvinnliga bekant har hittats skjutna.

Nu utreder polisen i Orange County fallet som ett dubbelmord. 

Darren Partchs hockeykarriär varade i tretton år. Under de här åren hade han mest huserat i ECHL, den amerikanska tredjeligan. Hans främsta säsong kom 1999, när han stod för 63 mål och 69 assist. 

Nu har hans forna lagkamrater försatts i sorg. Polisen i Orange County har gått ut med att Partch och en kvinna vid namn Wendi Miller hittats skjutna till döds i den tidigares lägenhet. Fallet utreds just nu som dubbelmord. 

Hockeyprofilen mördad

– Det är en pågående utredning. Jag kan inte gå in på detaljer kring fallet, för jag vill skydda vårt arbetes integritet, säger polisens talesperson Heather Rangel till tidningen The Orange County Register.  

The Orange County Register beskriver mordet i spektakulära ordalag:

”Det låter som något från en deckare: en man och en kvinna vars förhållande är okänt, de hittas död i mannens lägenhet, dörrarna är låsta och det finns inga tecken på att någon har brutit sig in”, skriver tidningen. 

Wendi Miller var utbildad psykolog. När hennes lik hittades hade hon varit försvunnen i flera dagar, och hennes familjemedlemmar skickade ut en efterlysning via de sociala medierna.

”Jag har fått höra att hon inte behövde lida. Polisen utreder fortfarande omständigheterna”, skriver Millers son Luke Carpenter på Facebook, uppger Daily Mail

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!