Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vi är mycket bättre än vad Modo är i dag”

Foto: ERIK MÅRTENSSON / BILDBYRÅN
Foto: ERIK MÅRTENSSON / BILDBYRÅN

Timrå drog det längsta strået i Västernorrlandsderbyt.
Jens Lööke öppnade upp målskyttet och tillslut kunde gästerna säkra en 7-3-seger.
– Vi är mycket bättre än Modo i dag, det var välförtjänta siffror, säger Jonathan Dahlén i C More.

Det dröjde inte speciellt lång tid, närmare bestämt inte mer än dryga tre minuter innan Timrå hade tagit hand om ledningen i Västernorrlandsderbyt. 

Efter lite hjälp av Emil Berglund och Tobias Lindberg så kunde nämligen Jens Lööke sätta första pucken i målburen. Kort därpå kontrade Modo genom Mathias Form i powerplay – och första perioden slutade 1-1. 

Tidigt i andra perioden så var det dock Timrå som fortsatte ta hand om initiativet när Johan Lindholm fick göra sitt första mål. Sedan tog det knappt fem minuter innan Jeremy Boyce-Rotevall gjorde 3-1 – och sedan trummade de vidare då Jonathan Dahlén satte ditt 4-1. 

Modo ryckte dock upp sig och i slutet av andra perioden hade de genom Jonathan Johnsson och Kalle Jellvert tagit ikapp med två mål. 

Dahlén: ”Vi är mycket bättre i dag” 

Men i tredje perioden så var tappade Modo allt mer medan Timrå skruvade upp takten. Tillslut blev det seger för gästerna som vann med 7-3. 

Modospelaren Henrik Björklund var besviken efter matchen. 

– Vi skapade inte bästa förutsättningarna för oss. De straffade oss på våra misstag i dag, säger han i C More. 

Betydligt gladare tongångar var det inte så otippat i Timrås läger där Jonathan Dahlén hade bråttom till firandet. 

– Det är en bra genomförd match, det var onödigt att låta de komma ikapp till 4-3. Men det var fantastiskt bra spel av oss i dag, säger han i C More och fortsätter: 

– Vi är mycket bättre än Modo i dag, det var välförtjänta siffror i dag.