Thomas Valkvæ Olsen. Foto: BILDBYRÅNThomas Valkvæ Olsen. Foto: BILDBYRÅN
Thomas Valkvæ Olsen. Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅNFoto: BILDBYRÅN
 Foto: BILDBYRÅN

Uppgifter: Leksand värvar poängmaskin

Publicerad

Södertäljes Thomas Valkvæ Olsen var en av hockeyallsvenskans hetaste målskyttar den gångna säsongen. 

Enligt Aftonbladet är han nu klar för Leksand. 

Tor Immo var det ingen som rådde på. Troja/Ljungby-spelaren noterades för 27 fullträffar den här säsongen, vilket gjorde honom till hockeyallsvenskan bästa målskytt. 

Men bakom honom fanns det ett antal spelare på 23 mål. Jonathan Dahlén, Emil Molin, Anton Holm - och Thomas Valkvæ Olsen. 

Totalt stod norrmannen för 34 poäng, näst bäst i Södertälje. 

Men nu ser han ut att vara förlorad för klubben. 

Målkungen på väg till Leksand

Enligt Aftonbladet är Valkvæ Olsen klar för Leksand nästa säsong. Valkvæ Olsen befinner sig just nu med det norska landslaget som förbereder sig inför VM i Danmark i maj. 

Han vill inte kommentera tidningens uppgifter. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag