Foto: C MoreFoto: C More
 Foto: C More
Foto: C MoreFoto: C More
 Foto: C More

Timrås sjuka kross – efter två perioder

Publicerad

Timrå visar storform i Hockeyallsvenskan.

Efter två perioder mot Västervik ledde Timrå med hela 7-1 (!). 

Hetast på isen?

Hattrickskytten Alex Lavoie.

Pucken hann knappt släppas i NHK arena innan målexplosionen  satte i gång. Alex Lavoie gav hemmalaget ledningen efter bara 27 sekunders spel, när motståndarnas Dan Pettersson satt utvisad för en knätackling. 

Erik Karlsson ökade på till 2-0 bara minuter senare - och Timrå gick till periodvila med en stabil tvåmålsledning.

Och den andra perioden blev en målfest utan dess like. Jonathan Dahlén gjorde 3-0 efter en minut i andra perioden, Jakob Olofsson satte fyran bara två minuter senare innan det var dags för Lavoie igen. 

Kanadensaren gjorde 5-0 efter sju minuter i andra perioden innan han fullbordade sitt hattrick sju minuter senare. Däremellan hann Jonathan Dahlén sätta 6-0. 

Oscar Drugge tröstmålade för Västervik i slutet av den andra perioden och laget fick också i 2-7. Men närmare än så kom de aldrig och matchen slutade med seger 7-2 för Timrå.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag