Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Timrå krossade Modo – nyförvärven målskyttar

Modo hade en tung fredag.Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN
Foto: ERIK MÅRTENSSON / BILDBYRÅN

Timrå körde över Modo.

I träningsmatchen i Fjällräven center vann bortalaget med 4-0 och tre nyförvärv fick göra sina första mål för laget. 

Det första slaget om Västernorrland säsongen 2020/2021 ägde rum redan under fredagskvällen.

Då var Timrå överlägset sina motståndare på bortaplan i Fjällräven center när flera nyförvärv fick kliva fram.

Hugo Reinhardt, 24, från American International College, Jacob Blomqvist, 33, från Brynäs och Viktor Lodin, 21, från Örebro blev alla målskyttar när Timrå vann med 4-0.

Timrå körde över Modo

Matchen inleddes genom ett mål i powerplay från Hugo Reinhardt i den nionde minuten innan Jacob Blomqvist utökade med fem minuter kvar av första perioden.

I den andra perioden sprätte Jonathan Carlsson in 0-3 i numerärt överläge innan Viktor Lodin fastställde slutresultatet till 0-4.

Trots att lagen förbereder sig inför höstens spel i hockeyallsvenskan var det heta känslor på isen. Varken Christopher Liljewall eller Hugo Styf fick komma tillbaka till isen i den tredje perioden efter att ha pucklat på varandra i slutet av den andra.

Under fredagskvällen vann också Brynäs med 4-0 mot Södertälje i Skoda Trophy samtidigt som Karlskoga besegrade Västerås med 2-1 i en träningsmatch.

Se när Frölunda vann Strömstad Hockey Classic