Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Timrå förstärker inför seriestarten

Foto: BILDBYRÅN

Filip Westerlund har sökt efter en ny klubb hela sommaren.

Nu har han hittat en lösning – ett korttidskontrakt med förra klubben Timrå.

– Överlag så känns det väldigt bra att få komma tillbaka hit och i varje fall starta upp säsongen här, säger han till Timrås hemsida. 

Filip Westerlund har letat efter en ny klubb efter uttåget med Timrå. Han kom till klubben från Frölunda i spelarbytet med David Printz. Han fick en bra inledning men en axelskada höll honom borta från spel resten av säsongen.

Han har tidigare meddelat att han vill till SHL och har sökt en ny utmaning. Men han blir kvar i Timrå – åtminstone ett kort period.

Stannar i Timrå

Timrå IK meddelar i dag på sin hemsida att de har skrivit ett korttidskontrakt med 20-åringen.

- Att Filip kommer till oss nu passar oss jättebra. Marcus Hardegård är som bekant inte spelklar och blir det först i början av oktober. Vi vet vad vi får av Filip sedan han var här i våras och jag tror att detta blir bra för både oss och Filip, säger sportchefen Kent Norberg. 

Kontraktet är skrivet fram till den 30:e september.

- Jag kom ju hit i vintras/våras så jag vet ju vad jag har här i Timrå. Överlag så känns det väldigt bra att få komma tillbaka hit och i varje fall starta upp säsongen här, säger Filip Westerlund till deras hemsida.