Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Står och hånar – det är så ovärdigt”

Irriterat mellan båsen.
Foto: C More
Timrå toppar tabellen före Björklöven.
Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

Ett stort bråk stod i fokus när Timrå vann med 5-1 mot BIK Karlskoga.

Efter matchen är Karlskogas lagkapten Mikael Eriksson rasande. 

– Att stå och håna vårt bås så där när de leder med 5-1, det är så jävla ovärdigt, säger Eriksson i C More.

Timrå tog sin 14:e raka seger i hockeyallsvenskan under onsdagskvällen och tangerade därmed rekordet i hockeyallsvenskan.

Men efterspelet skulle handla om ett bråk mellan de båda avbytarbåsen – ett bråk som får Karlskogas lagkapten att koka i intervjun med C More efter matchen.

– Lööke står och hånar hela vårt bås. De leder med 5-1. Okej, vi är tjafsiga och vi spelar fult och allting men att stå och håna vårt bås så där när de leder med 5-1, det är så jävla ovärdigt, säger Eriksson.

Mikael Eriksson rasar efter matchen

Situationen skedde med bara sekunder kvar av matchen och den fick Eriksson att gå fram mot Timrås bås, vilket ledde till en konfrontation mellan flera spelare.

– Jag säger till honom (Jens Lööke) att ”kom då, så gör vi upp här i stället”. Men när han väl får chansen står han inte upp för sig själv. Men att stå och håna hela vårt bås så där, det tar jag inte, säger Mikael Eriksson.

C More: Vad tänker du om det som har hänt här i kväll?

– Jag har så svårt... Jag blir så jävla förbannad på sånt där.

Timrå tog 14:e raka segern

Det var Björklöven som inledde med att köra över allt motstånd i hockeyallsvenskan men det är Timrå som har tagit över taktpinnen i serien i och med sin långa segersvit.

Två mål av Jacob Blomqvist och ett av Jens Lööke gjorde att resultatet var 3-0 mot Karlskoga efter den första perioden och i början av den andra fick även Lööke bli tvåmålsskytt.

Resultatet blev till sist 5-1 efter att Per Svensson punkterat matchen på en kontring och Timrå leder serien tre poäng före Björklöven som dessutom har två matcher mer spelade.

BIK Karlskoga ligger fyra i tabellen.

Onsdagens matcher i hockeyallsvenskan

Tingsryd-Mora 4-2

Västervik-Almtuna 3-2

Timrå-Karlskoga 5-1

Vita Hästen-Väsby 4-5 efter straffar