Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnornas show när Timrå slog Västerås

Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN
Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

Dundersuccé för Timrås förstakedja. 

Jonathan Dahlén stod för tre mål – och Isac Lundeström med två framspelningar. 

Timrå besegrade Västerås med 4-1. 

Isac Lundeström, Jonathan Dahlén och Jesper Boqvist. Förstakedjan i Timrå kryllar av storstjärnor med orkanfart offensiv. 

De tre stjärnorna var alla på is när Västerås kom på besök till NHC arena. 

Rasmus Asplund skadad

Efter bara 48 sekunder hittade Isac Lundeström fram till Dahlén och 1-0 var ett faktum. Minuter senare utökade Timrå till 2-0 – på samma sätt. Lundeström till Dahlén och mål. Gästarna fick dessutom ett bakslag när båda Rasmus Asplund och Alexander Lunsjö utgick skadade strax innan periodvilan. 

I den andra perioden spelade Västerås upp sig och matchen blev en fysisk sådan. Men bortalagets chanser resulterade i noll mål. I stället satte Jonathan Dahlén 3-0 – hans tredje för kvällen, och den femte totalt i hockeyallsvenskan den här säsongen. 

Med fyra minuter kvar av matchen reducerade Niclas Lundgren men närmare än så kom inte gästarna. I stället satte Morten Madsen 4-1 i tom kasse.