Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sex spelare skriver kontrakt med Timrå

Jacob BlomqvistFoto: BILDBYRÅN
Filip WesterlundFoto: BILDBYRÅN
Viktor Lodin

Timrås lagbygge fortsätter. 

Nu är det klart att sex spelare skriver kontrakt med klubben. 

– Det känns jättebra med Timrå och jag är väldigt förväntansfull inför säsongen, säger Jacob Blomqvist, 33, till klubbens hemsida.  

Det handlar om Jacob Blomqvist, Viktor Lodin Johan Lindholm, Erik Walli Walterholm och Filip Westerlund. Samtidigt flyttas William Eckmyhl från J20 till a-laget. 

– Laget ser oerhört giftigt ut och jag vill verkligen vara med och hjälpa till att skjuta Timrå tillbaka till SHL, säger Blomqvist som har skrivit på ett tvåårskontrakt. 

Viktor Lodin har spenderat förra säsongen i SHL och hockeyallsvenskan. Han har noterats för 19 HA-matcher och 65 matcher i SHL. 21-åringen har skrivit på ettårskontrakt. 

– Det är en spelare som jag har följt under många år. Han är en stor talang som har alla möjligheter att utvecklas och bli en toppspelare hos oss, säger sportchef Kent Norberg. 

Timrås värvningar:

Jacob Blomqvist, 33, har skrivit på ett tvåårskontrakt. 

Viktor Lodin, 21, har skrivit på ettårskontrakt. 

Johan Lindholm, 23, har skrivit på ettårskontrakt. 

Erik Walli Walterholm, 21, har skrivit på ettårskontrakt. 

Filip Westerlund, 21, har skrivit på ettårskontrakt.

William Eckmyhl, 20, flyttas upp till a-laget och har skrivit på ettårskontrakt.