Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya beskedet om allsvenska finalen

Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN
Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

Den allsvenska finalen skjuts fram en tredje gång, något Aftonbladet var först att rapportera om. 

SportExpressen har tagit del av samma uppgifter – planen är att serien ska återupptas på söndag och sedan spelas klart veckan därpå. 

Vid två tidigare tillfällen har hockeyallsvenskan deklarerat att spelschemat mellan Timrå och Björklöven ritas om på grund av utbredd covidsmitta i bägge klubbarna. 

Finalen skulle ha återupptagits på torsdag, men nu har parterna fått pussla om, igen. 

Under måndagen träffade ligans representanter Gabriel Monidelle, vd, och Erik Ryman, sportchef, föreningarnas klubbdirektörer. 

Hockeyallsvenska finalen skjuts upp igen

Enligt SportExpressens uppgifter har man nu kommit fram till ett beslut om att spelet, som varit pausat i 20 dagar, kommer återupptas på söndag den 9 maj. Finalserien ska sedan spelas klart nästkommande vecka.

Aftonbladet var först med att rapportera om uppgifterna under måndagen. 

Redan i helgen kunde SportExpressen berätta att finalserien var på väg att bli uppskjuten ytterligare en gång, då Timrå legat efter Björklöven i sjukdomsförloppet och inte bedömts kunna förbereda sig med full trupp under veckan.