Foto: Viasat Hockey.
 Foto: Viasat Hockey.

NHL-stjärnan får vänta - försäkringen dröjer

Publicerad

Marcus Johanssons försäkring blev inte klar i tid.

BIK Karlskoga klarade sig rätt okej ändå.

Den allsvenska serietvåan krossade Troja/Ljungby med hela 6-1.

- Det kommer att bli svårt att ta en plats i det här laget, säger en imponerad Johansson till Viasat Hockey.

Washington Capitals Marcus Johansson är klar för BIK Karlskoga och väntar på att få spela.

Tanken var att premiären skulle ske i dag. Johansson kom dock inte till spel mot Troja/Ljungby.

– Anledningen är att försäkringen inte har blivit klar i tid, berättar kanslichefen P-A Johansson för nwt.se.

"Siktar på torsdag"

– Vi hade förhoppningar att det skulle lösa sig så att Marcus skulle kunna debutera för oss hemma i Nobelhallen men nu siktar vi in oss på torsdagen när vi möter Södertälje borta i stället.

Karlskoga, som ligger tvåa i hockeyallsvenskan, vann med 6-1 mot Troja/Ljungby.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag