Modos ryck - två mål på åtta sekunder

Publicerad
Mållöst efter första perioden.
Men i inledningen av andra perioden blixtrade Modo till - och gjorde två mål på åtta sekunder,
- Stället går fullständigt bananas, säger Viasats expert Niklas Wikegård.
Som väntat var första perioden mellan Modo och Södertälje en tät tillställning. Det skapades en del chanser åt båda håll men när andra drog igång var ställningen 0-0.
Där dröjde det sedan fyra minuter innan Robert Rosén gav Modo ledningen. Och snacka om att det blev förlösande.

Speakern hann knappt läsa upp Roséns namn innan Modo och hemmapubliken jublade igen. Modo vann tekningen, Jens Westin slog en lång passning till Niklas Sundström som spelade vidare till Per-Åge Skröder. Norrmannen klippte till direkt och fick se pucken gå i nät – endast åtta sekunder efter ledningsmålet.
– Väldigt bra gjort så klart av Modo att hitta det där spelet, men man springer boret sig rejält i Södertälje, säger Viasats Niklas Wikegård.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag