Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modos makalösa kross – utökade rekordsviten

Foto: ERIK MÅRTENSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Modo Hockey rusar genom hockeyallsvenskan och är i makalös form just nu.

I kväll tog laget nionde raka trepoängaren när Södertälje utklassades med 9-3.

Segern innebär att Modo nu utökar sin rekordsvit.

Modo tog inte den start på hockeyallsvenskan som laget själv och dess många supportrar hade hoppats på inför säsongen. Men förlusten med 1-3 mot Västerås den 4 oktober blev vändpunkten.

Sedan dess har Modo tagit nio raka trepoängare och lyft som en raket i tabellen. I kväll tog laget den nionde raka segern i en match där man gjorde lika många mål som antalet segrar sviten innehåller - nio. Ett skadedrabbat Södertälje hade inte en chans i Örnsköldsvik och fick se sig utklassade med 9-3. 

Segern för Modo kom trots att laget saknade storstjärnan Tobias Enström som inte kunde komma till spel.

Förstakedjans totala dominans - gjorde sex mål

Många spelare i Modo hade en rolig söndagsafton men allra roligast hade förstakedjan där både Adam Tambellini och Patrik Karlkvist noterades för tre mål. 

Totalt låg kedjan bakom sex av de nio målen, och när de lämnade isen hade de gjort 13 poäng (Adam Tambellini 5 poäng, Patrik Karlkvist 5, Jonathan Johnson 3).