Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modo presenterar första nyförvärvet

Gustav Olhaver är klar för ModoFoto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Modo har presenterat sitt första nyförvärv inför nästa säsong. 

Gustav Olhaver har skrivit på för klubben.

– En spelare som år efter år tagit steg framåt i sin utveckling och visat att han i framtiden kommer att spela på en högre nivå, säger sportchefen Fredrik Glader till klubbens hemsida.

Modos jakt på en plats i SHL fick ett abrupt slut när säsongen ställdes in. Men nu har klubben börjat presentera nyheter kring nästa säsongs lagbygge.

Gustav Olhaver har skrivit på ett ettårskontrakt med Ö-viksklubben, en övergång som SportExpressen kunde avslöja tidigare i veckan.

Olhaver gjorde en SHL-match

22-åringen producerade 22 poäng på 47 matcher i Tingsryd förra säsongen och gjorde även en SHL-match i Rögle på korttidslån.

– Jag utvecklades den senaste säsongen och började förstå att saker jag är bra på även går att genomföra på högre nivå, vilket gjorde att det lossnade för mig i mitt spel. Även roligt att jag fick komma tillbaka till Rögle för en match i SHL där jag spelade 14 minuter och kände att jag gjorde bra ifrån mig även på den nivån, vilket sporrade, säger Olhaver till klubbens hemsida.

– Det är grymt inspirerade att nu få bli en del av Modo Hockey och den resa klubben är inne på. Modo har höga ambitioner och det passar mig som både person och spelare där jag ser fram emot att hjälpa klubben till segrar under nästa säsong.