Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JEPPE GUSTAFSSON / TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: JEPPE GUSTAFSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JEPPE GUSTAFSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN

Mårtensson är på väg till hockeyallsvenskan

Publicerad
Uppdaterad

Tony Mårtensson har floppat i Linköping och berättat att han lämnar efter säsongen. 

Nu är han nära Almtuna. 

– Ja, vad ska jag säga? Han är på gång, säger klubbens sportchef Björn Danielsson till UNT

54, 67, 47, 63. 

Så löd Tony Mårtenssons poängfacit under hans senaste sejour i Linköping. Så när den rutinerade centern återvände till klubben inför den här säsongen var förhoppningarna stora. 

De har han inte riktigt lyckats infria. 

På de 48 grundseriematcher som Mårtensson spelat för LHC den här säsongen har det blivit blott 13 poäng.

Tony Mårtensson aktuell för Almtuna

37-årige Mårtensson, som var på isen när Linköping på måndagen besegrade HV 71 i den första åttondelsfinalen, har redan aviserat att han lämnar Linköping efter den här säsongen. 

I lördags berättade C More att Mårtensson är på väg bort. 

Var? Almtuna, vad det verkar. 

Enligt UNT är Mårtensson aktuell för den hockeyallsvenska klubben, något som bekräftas av lagets sportchef Björn Danielsson. 

– Vi skulle väldigt gärna se Tony i Almtuna, och det vet han om. Egentligen kan jag inte säga så mycket mer än så. Han är på gång och vår förhoppning är att han ska spela för Almtuna, säger han till tidningen. 

– Han vill fortsätta att spela. Han är inte riktigt nöjd med den här säsongen, men är ruskigt bra tränad. Han har varit med och vunnit på alla nivåer, från VM-guld till poängligan i SHL två gånger, men jag vet att han är motiverad. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag