Foto: Ulf Ryd
 Foto: Ulf Ryd

Leksand förstärker med Johan Alcén

Publicerad
Uppdaterad
Leksand värvar från Rögle i jakten på elitserien.
22-årige forwarden Johan Alcén har skrivit på för 2+1 säsonger.
- Vi har haft ögonen på honom ganska länge, säger nye tränaren Niklas Eriksson.
Leksand bygger om sin trupp rätt rejält efter misslyckandet i kvalserien.
Senaste namnet in är 22-årige Johan Alcén, med ett förflutet i Rögle och Brynäs.

Draftad av Colorado

Han draftades även av Colorado 2007, och vann året därpå JVM-silver med Juniorkronorna.
- Johan spåddes tidigt en lysande karriär och hockeyframtid men har under senaste två säsongerna fått lite mindre istid i Elitserien och vi är säkra på att vi kan fortsätta utveckla honom här i Leksand, säger Niklas Eriksson i ett pressmeddelande.
- Vi har haft ögonen på honom ganska länge och de vi pratat med om honom har bekräftat att det är en kille med mycket bra karaktär som vill mycket med sin ishockey.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag