Jesper Ollas stannar i Leksand. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅNJesper Ollas stannar i Leksand. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN
Jesper Ollas stannar i Leksand. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN
Jesper Ollas stannar i Leksand. Foto: Stefan Persson / BILDBYRÅNJesper Ollas stannar i Leksand. Foto: Stefan Persson / BILDBYRÅN
Jesper Ollas stannar i Leksand. Foto: Stefan Persson / BILDBYRÅN

Lagkaptenen stannar trots degraderingen

Publicerad

Lagkaptenen stannar i Leksand.

Jesper Ollas har kritat på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

– Revanschlusten efter förra säsongen är stor och vi blickar framåt, säger han till klubbens hemsida.

Trotjänaren Jesper Ollas blev lagkapten i Leksand under fjolårssäsongen och stod för 16 poäng på 51 matcher under grundserien.

Han kunde inte rädda dem från degradering, men nu står det klart att 32-åringen stannar i klubben.

Han har skrivit på ett nytt tvåårsavtal.

"Glad att vara kvar i Leksand"

– Jag är glad över att få vara kvar här i Leksand. Revanschlusten efter förra säsongen är stor och vi blickar framåt mot en säsong där lagbygget redan nu ser spännande ut. Bra förlängningar och ett spännande tillskott i (Fredrik) Lindgren. Jag vill vara med och ta Leksand till ett kval uppåt om ett år. Vi måste vara ödmjuka inför den uppgiften och förstå att det kommer krävas hårt jobb, för vägen dit är inte lätt, men att sätta något annat mål finns inte på kartan, säger han till klubbens hemsida.

Mikael Karlberg i Leksands sportråd:

– Skönt att det är klart att vi får ha Jesper kvar i föreningen. Han drog ett stort lass i vintras och har varit en ledare i omklädningsrummet under hela säsongen. När det var som tuffast var han mycket viktig för att hålla ihop gruppen vid sidan av isen och en av de som höll uppe spelet på plan.

Även målvaktstränaren stannar

Samtidigt meddelar Leksand att deras målvaktstränare Jonas Levén stannar i klubben.

– Det känns även bra att "Levvan" blir kvar i föreningen den kommande säsongen då han gör ett bra jobb med våra målvakter ända ner till J18. Jonas är en omtyckt tränare och person som är glada över att ha kvar i LIF, säger Karlberg.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag