Foto: PAVEL KOUBEK/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: PAVEL KOUBEK/TT / TT NYHETSBYRÅN

Karlskoga sparkar nu kanadensarna

Publicerad
Uppdaterad

Krislaget BIK Karlskoga bröt den negativa trenden och besegrade Vita Hästen på hemmais.

Efter matchen meddelade klubben att de sparkar kanadensarna Jeff Hayes och Shane Owen.

– Vi tackar båda för tiden i BIK och önskar dem all lycka i framtiden, säger klubbchef Torsten Yngveson till föreningens hemsida.

I fjol spelade BIK Karlskoga kval mot AIK för att få chansen att möta Rögle i en play off-plats om spel i SHL till den här säsongen.

Men i år har värmlänningarna krampat rejält och parkerar just nu på sista plats i Hockeyallsvenskan.

Inför kvällens förlösande 4–1-seger mot Vita Hästen hade laget hela sju raka förluster.

Detta föranledde klubben att under lördagskvällen sparka de kanadensiska nyförvärven Jeff Hayes och Shane Owen.

Karlskoga: "Avslutar samarbetet"

– Vi har i dag kommit överens att avsluta samarbetet med Jeff Hayes och Shane Owen. Vi tackar båda för tiden i BIK och önskar dem all lycka i framtiden, säger klubbchef Torsten Yngveson till föreningens hemsida.

https://twitter.com/BIK_Karlskoga/status/929408294250303492

Jeff Hayes har under säsongen stått för 5 poäng på 16 matcher. 

Unge 19-åringen Jonatan Frykholm är nu sedan Shane Owens avsked ensam målvakt i Karlskogaklubben.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag