Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Klart: Nick Halloran lämnar Timrå – klar för Modo

Nick Halloran

Här är nästa styrkebesked i Modos jakt på en SHL-plats.

Klubben värvar Nick Halloran från Timrå – med ett kontrakt som gäller säsongen ut.

– Vi har letat efter ytterligare en pjäs som både kan spetsa och bredda vår forwardssida och det känner vi att vi nu fått i Nick Halloran, säger sportchefen Henrik Gradin på klubbens hemsida.

25-årige Nick Halloran har fått begränsat med speltid i Timrå den här säsongen, och på måndagen kunde Expressen avslöja att amerikanen var på väg bort.

Flera SHL-klubbar har visat intresse för Halloran, men Timrå har inte velat släppa honom till en ligakonkurrent, enligt Expressens uppgifter.

I stället blev det hockeyallsvenska rivalen Modo som gick vinnande ur dragkampen.

Under tisdagen bekräftade Modo värvningen där Halloran ansluter med omedelbar verkan på ett kontrakt som gäller säsongen ut.

– Vi har letat efter ytterligare en pjäs som både kan spetsa och bredda vår forwardssida och det känner vi att vi nu fått i Nick Halloran. Han är en offensivt duktig högerskytt som vi ser en stor uppsida i. Nick är inte den största spelaren men han är tekniskt skicklig, har ett bra skott och bra skridskoåkning, säger Henrik Gradin.

Värvningen är den senaste av flera namnkunniga förstärkningar som serieledande Modo gjort under vintern i jakten på en SHL-plats. 

Halloran väntas göra debut i fredagens match borta mot Mora.